Als je mijn meest populaire bericht leest lijkt het net of ik wat af weet van opvoeden (hahahha, grootste grap). Mijn kinderen zijn een grote bron van inspiratie voor het schrijven van verhalen, omdat ze net lijken op echte mensen en de echte wereld.

Wat ik wel doe als (communicatie)adviseur en tekstschrijver?

Stel….

Je bent betrokken bij een non-profit, een mooie organisatie. Je bent betrokken bij het veranderen van de wereld, stapje voor stapje.
Dat is natuurlijk iets wat je aan de wereld, je achterban, je donateurs duidelijk wilt maken.

Maar waar ben je helemaal mee bezig?


Heb je nagedacht over waaróm je het doet? En of je wel bereikt wat je ooit bedacht hebt om te bereiken? En als je dan weet wat je eigenlijk wilt, weet je ook hoe je daar kunt komen met de juiste communicatiemiddelen, etc.?


Als je dat punt bereikt hebt… dat is het moment dat je mij belt of mailt of appt of een berichtje stuurt met een postduif.

Want als communicatieadviseur kan ik met je meedenken, je kritisch voorzien van advies en als je me af en toe een verhaal laat schrijven ben ik helemaal gelukkig.


Je kunt je nu ook gelijk inschrijven voor mijn wekelijkse brief. Een soort kort verhaal, meestal zinnig over communicatie. Schrijf je nu in.