Verhalen over veranderingen

Veranderland is begonnen met als plek om verhalen te verzamelen. Verhalen van mensen die buiten Nederland woonden en terugkeerden naar Nederland (re-pats) om zich vervolgens te realiseren dat het land dat ze dachten te kennen veranderd was. Of waren ze zelf veranderd? Het kan emoties oproepen, vervreemding, onzekerheid en onrust. Het geeft interessante inkijkjes van buitenaf en toch van binnenuit op relaties, samenleving en cultuur.

Ik, Martien

Ik, Martien, ben communicatieadviseur, het liefst bij (interne) verandervraagstukken. Daar herken ik de onrust, de onzekerheid en emoties als er veranderingen in werk zijn. Het hele verandervraagstuk draait om mensen. Mensen met geschiedenis (dit hebben we al zo vaak geprobeerd), met emoties (ik vind de verandering niet fijn) en met wensen (ik wil graag veranderen, waarom gaat het niet sneller). Ook communicatie draait om relaties, cultuur en samenleven.

Vanaf juli 2020 laat ik de communicatie- en veranderverhalen langzaam vermengen met de re-pat verhalen.

Contact?

Ik ben beschikbaar als communicatieadviseur. Kleine bedrijven of grote complexe zaken, voor mij is heel veel interessant. Wil je iemand die met je meekijkt naar je plannen? Of die je helpt om automation op te zetten? Neem contact met me op. We kunnen vast wat voor elkaar betekenen.

Mijn bedrijf is geregistreerd bij het KvK onder de naam Hoekzema Communicatieadvies, nummer 76271064, met BTW-nummer NL003067235B91.