Het is bijna nieuw jaar en ik vind december helemaal geen leuke maand, eigenlijk.

Word ik nostalgisch op oudjaarsavond en moet ik altijd wat wegslikken. Dat was al zo als kind toen er nog gewichtig werd gedaan over het wisselen van een jaar en ik begreep maar niet dat iedereen er zo luchtig over deed toen ik student was.

Zover is het nog lang niet, dat weet ik wel.

Maar echt hè, vandaag was ik braaf aan m’n administratie bezig toen ik allemaal flashbacks kreeg naar wat ik dit jaar gedaan heb.

Toffe dingen

Ik heb echt zoveel toffe dingen gedaan.
Niet alleen SchuldHulpMaatje geholpen aan een nieuwe website (i.s.m. Dirk-Pieter Schalkwijk), maar ook toffe artikelen geschreven die deze week op de mat vallen voor Stichting tot Heil Des Volks (dank Ronald Koops) en de Stad Amersfoort. Ik heb er weer een intensief en goed jaar opzitten bij Protestantse Gemeente Amersfoort en het Christelijk Spiritueel Centrum (dank Tjitske Volkerink). En daardoor samengewerkt met Johan ter Beek met z’n inspirerende (z)incubator. En natuurlijk met Marian Timmermans voor Heilige Plekken. Nu sta ik zelfs op de lijst van externe deskundigen van de Protestantse Kerk in Nederland (als jongste!!) en deed ik voor 2Select Fondsenwerving een korte opdracht. Ik ben zelfs nog bezig om voor KingsMen een paar laatste dingen af te ronden.

Inspiratie

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de talloze inspirerende gesprekken, wandelingen, koffies en connecties gehad. Zoals ik al eens eerder schreef… juist die verbindingen zijn ontzettend waardevol voor me.

Dus ja, het is nog niet eens het einde van het jaar, maar ik slik al wel eventjes wat weg hoor. Super zoetsappig.
Maar serieus bedankt voor de mooie momenten en dat we samen de wereld een stukje mooier konden maken!

Op naar een nieuw jaar. Vol verbinding. Vol moois.

Koffie?