Ik heb last van mijn rug.

Lekker belangrijk natuurlijk voor mijn lezers. Wat heeft dat nou met mijn werk te maken? Nou, ik krijg er schrijfopdrachten door. Best leuk.

Best frustrerend

Al sinds ik twaalf ben loop ik af en toe bij een fysio of iets wat daarop lijkt. Eerst liep ik krom, toen had ik RSI (bestaat niet meer) en toen kreeg ik kinderen, wat vrij funest bleek te zijn voor mijn bekken. Nog steeds heb ik last van al die dingen als ik teveel werk, gestrest ben of moe ben. Dan moet ik stoppen met schrijven en soms kan ik na een half uur weer verder en soms pas na een dag. Best frustrerend natuurlijk.

Best duur

Tot ik vorig jaar nagenoeg van mijn klachten af was doordat een MSK-arts mijn bekken en rug recht zette. Magisch, maar met een behoorlijk prijskaartje.

Sinds ik het Pieterpad loop (ook al iets met te lang doorgaan) heb ik weer last. Dus ik naar een MSK-arts in de buurt…. is allemaal alternatieve therapie en weinig verzekeringen vergoeden het (tenzij je maximaal aanvullend verzekerd bent). Had ik al gezegd dat het duur is?

Schrijfopdracht

Maar… die beste man wil zijn methode op schrift hebben en laat ik nou tekstschrijver zijn… Dus nu heb ik een schrijfopdracht en een betere rug en hij zo meteen een boekje over zijn werk, waarin ik zelfs nog mijn eigen ervaringen hoe het is om met chronische pijn te leven kan verwerken. Hoe tof is dat?

Ik vind het magisch hoe sommige opdrachten binnenwaaien en je met een beetje lef de tofste dingen kunt doen. Iemand nog meer leuke manieren om opdrachten binnen te halen?

p.s. de video is van gisterochtend, van het Pieterpad. Alleen vogels en voetstappen. Een lente die al hoorbaar, maar nog niet zichtbaar is. Pieterpad is misschien voor oudjes, maar die weekenden lopen is balsem voor de ziel.

p.p.s. Wil je nu ook iets op papier zetten maar kom je er niet aan toe? Voel je vrij om contact te leggen. Ik luister graag naar wat je nodig hebt en ben altijd eerlijk of ik je kan helpen of niet.