Een half jaar geleden zei iemand tegen mij: ‘Anders ga je gewoon wat doen’. Ik weet niet meer of het als een soort advies bedoeld was, maar zo heb ik het wel opgevat. Ik wist namelijk niet goed hoe ik aan de slag moest gaan. Niet de goede papieren voor de banen die ik voorbij zag komen, te weinig energie om iets anders te willen, minder mogelijkheden voor netwerken door corona, etc. etc.

Dus ik ging gewoon wat doen. Vrijwilligerswerk om leuke stukjes te schrijven in het kerkblad van de Protestantse Gemeente Amersfoort. Een tekstje schrijven voor een kennis van een vriendin, etc.

En nu? Nu ben ik als zelfstandige aan de slag als communicatiemedewerker bij Protestantse Gemeente Amersfoort, was ik al een paar weken PA voor Tjitske Volkerink en mag ik nog steeds toffe teksten schrijven voor Peter van Hoof (aka de KingsMen). Hoe tof is dat…

Het beste advies wat ik dus kreeg was… ‘anders ga je gewoon wat doen.’

Dus hup, aan de slag allemaal!